Блог

3 приложения за бебета, които използвам ежедневно 17.01.2023 14:59:42

3 приложения за бебета, които използвам ежедневно

В наши дни всичко е в телефона ни. Това не се променя и що се отнася до бебетата ни. Разбира се, пишем тефтери за спомени, вадим снимки, но за ежедневните нужди е най-лесно просто да отворим някое приложение или сайт.

Затова реших да ви покажа 3 от приложенията, които използвам/х ежедневно с Алина, а сега и с Александър. Не знам дали ще изненадам някой със селекцията си и дали ще откриете нова информация в статията, но да видим:

Приложение за бременни Feia

Започваме с бременността и известното приложение Feia. Може би няма жена, която не го е използвала, но ще дам едно съмъри. В него можеш да следиш развитието на плода по седмици, да откриеш какво очаква теб, да видиш често задавани въпроси и др. Имах още няколко подобни приложения на телефона, но реално използвах най-много това. На български е и покрива голяма част от важната информация.

Бебешки днвеник BabyTime 

Това определено е най-дълго използваното приложение по повод на децата ми. То е вид дневник, в който записвах хранения, сън, акане 😃 Дори след като захраних Алина и спрях да го използвам активно, се връщах към него при корекции на режима й за сън. Направено е лесно и удобно и най-якото е, че могат в него да пишат повече от един човек. Даваш “достъп до детето” и на бащата, бабата или който е нужно и той може да записва и да се синхронизира информацията. Не знам дали го има за Андроид, защото ние го използваме на iOS, но наистина го препоръчвам.

Приложение за детско развитие BabySparks

Това е приложение, свързано с развитието на бебето - но не просто информация, а ежедневни упражнения и задачи. Съдържанието в него е разделено на физическо, ментално и емоционално развитие. За всеки ден има по няколко упражнения, показани във видеа, които са лесни и изключително полезни за бебетата. За да имаш достъп до всички видеа в деня, е нужен абонамент от 63 лв на година. Аз намалих използването му, след като започнахме да посещаваме КиндиРу Люлин и йога “Мама и бебе”, но особено за хората, които нямат възможност за подобни занимания, мисля, че е безценен помощник.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Споделено от мама

Споделено от мама

3 приложения за бебета, които използвам ежедневно

3 приложения за бебета, които използвам ежедневно

Реших да ви покажа 3 от приложенията, от които съм останала доволна. Използвах ги с Алина и сега с Александър. Приложение за бременни Feia, бебешки дневник BabyTime, приложение за развитие Ba Реших да ви покажа 3 от приложенията, от които съм останала доволна. Използвах ги с Алина и сега с Александър. Приложение за бременни Feia, бебешки дневник BabyTime, приложение за развитие Ba 2023-01-17T15:08:37+02:00 3 приложения за бебета, които използвам ежедневно

<p><span style="font-weight: 400;">В наши дни всичко е в телефона ни. Това не се променя и що се отнася до бебетата ни. Разбира се, пишем тефтери за спомени, вадим снимки, но за ежедневните нужди е най-лесно просто да отворим някое приложение или сайт.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Затова реших да ви покажа 3 от приложенията, които използвам/х ежедневно с Алина, а сега и с Александър. Не знам дали ще изненадам някой със селекцията си и дали ще откриете нова информация в статията, но да видим:</span></p> <h3><b>Приложение за бременни Feia</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Започваме с бременността и известното приложение Feia. Може би няма жена, която не го е използвала, но ще дам едно съмъри. В него можеш да следиш развитието на плода по седмици, да откриеш какво очаква теб, да видиш често задавани въпроси и др. Имах още няколко подобни приложения на телефона, но реално използвах най-много това. На български е и покрива голяма част от важната информация.</span></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/31992/files/image/img_9681.png" width="400" height="866" class="aligncenter" /></p> <h3><b>Бебешки днвеник BabyTime</b><span style="font-weight: 400;">&nbsp;</span></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Това определено е най-дълго използваното приложение по повод на децата ми. То е вид дневник, в който записвах хранения, сън, акане 😃 Дори след като захраних Алина и спрях да го използвам активно, се връщах към него при корекции на режима й за сън. Направено е лесно и удобно и най-якото е, че могат в него да пишат повече от един човек. Даваш &ldquo;достъп до детето&rdquo; и на бащата, бабата или който е нужно и той може да записва и да се синхронизира информацията. Не знам дали го има за Андроид, защото ние го използваме на iOS, но наистина го препоръчвам.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/31992/files/image/img_9677.png" width="400" height="865" class="aligncenter" /></span></p> <h3><b>Приложение за детско развитие BabySparks</b></h3> <p><span style="font-weight: 400;">Това е приложение, свързано с развитието на бебето - но не просто информация, а ежедневни упражнения и задачи. Съдържанието в него е разделено на физическо, ментално и емоционално развитие. За всеки ден има по няколко упражнения, показани във видеа, които са лесни и изключително полезни за бебетата. За да имаш достъп до всички видеа в деня, е нужен абонамент от 63 лв на година. Аз намалих използването му, след като започнахме да посещаваме КиндиРу Люлин и йога &ldquo;Мама и бебе&rdquo;, но особено за хората, които нямат възможност за подобни занимания, мисля, че е безценен помощник.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/31992/files/image/img_9678.png" width="400" height="866" class="aligncenter" /></span></p>

, , , ,
Сравнение на продукти