За мен

Здравейте,

Аз съм Мирена Керезова. Жена със странни имена, винаги търсеща, искаща нещо и то веднага, откровено мрънкаща и забавно реалистична… Общо взето - силно драматична.

По професия съм комуникационен експерт, а по обстоятелства съм майка на Алина, която расте диво и щастливо с огромното си любопитство и още по-огромните си очи, широко отворени за пакости. Съпруга съм на прекрасен мъж, който още не знам как ме търпи и се връзва на идеите ми вече 12 години. Съвсем скоро очакваме и второто ни дете, с което картинката на леко лудия ни живот ще се завърши напълно!

Определям се като ренесансова личност, защото винаги съм имала интереси в различни области и съм специалист в носенето на “няколко дини под една мишница”. През 2016 г. създадох личния си блог DramaLlama, чрез който исках да си помагам в търсенето на work-life-balance и да се вдъхновявам от малките красиви неща наоколо.

След раждането на дъщеря ми обаче съдържанието в него и в социалните ми профили плавно се потопи в тематиката за родителството. За мен е най-важно да съм максимално откровена за майчинството, драмите с малките деца и разхвърляните къщи, много далеч от перфектния живот. Защото, дааа, всички ние живеем в този хаос и няма защо да се лъжем. 

Надявам се чрез чувство за хумор, самоирония, реализъм и споделен опит от сблъсъците с майчинството да съм полезна за вас или поне да ви усмихвам понякога!

Ако ви потрябвам, искате да ми споделите нещо или просто да си помрънкаме, най-често може да ме откриете в Instagram или TikTok. Понякога, минавам и през Facebook.

Драматично ми, 
Мирена

Сравнение на продукти